Захисна маска, SPEAR MODEL, койот, повнообідкові, матові лінзи х3, One size

Захисна маска, SPEAR MODEL, койот, повнообідкові, матові лінзи х3, One size

Продавець:Nicetactic

4.9/5  ( 36 оцінок )

6 290

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактична маска SPEAR MODEL - це ідеальний вибір для тих, хто шукає високоякісний захист для своїх очей у тактичних ситуаціях. Окуляри мають темно-коричневу оправу та унікальний знімний ущільнювач Facial cavity™, що допомагає уникнути відбитих відблисків та захистити очі від вітру, пилу та інших небезпечних факторів.

Модель сумісна зі системою кріплення Wiley X ARC Rail Attachment System (RAS), що забезпечує надійну та зручну посадку під час використання вашого тактичного шолому. Система RAS забезпечує необхідну стабільність, щоб забезпечити надійний захист очей без ризику зісковзування ремінця окулярів з задньої частини шолому.
Окуляри забезпечують 100-відсотковий захист від UVA/UVB, щоб забезпечити максимальний захист очей. Крім того, лінзи окулярів мають покриття T-Shell™, що захищає від подряпин у екстремальних умовах та покриття Foil™, що захищає від запотівання. Всі ці функції роблять ці окуляри ідеальним вибором для будь-якої тактичної ситуації, де потрібен надійний та безпечний захист очей.

Окуляри комплектуються трьома лінзами - Smoke Grey, Clear і Light Rust, що дозволяє адаптуватися до різних умов освітлення та середовища:
- димчатий сірий. Забезпечують рівномірне сприйняття кольору, не залежно від їх яскравості, а тому ідеально підходять для ситуацій зі значним освітленням. Максимальне зниження відблисків завдяки полікарбонатній лінзі, яка стійка до ударів і має захист від подряпин. Блокують 100% шкідливих сонячних променів UVA та UVB.
- жовтий. Фільтрує значну кількість синього світла - головного джерела блисків та туману. Покращує контрастність при середньому та слабкому освітленні. Полікарбонатна лінза відмінно переносить удари і має стійку до подряпин поверхню. Забезпечує 100% захист від шкідливих сонячних променів UVA та UVB.
- прозорий. Забезпечує захист очей та навколишніх тканин/структур. Лінза з полікарбонату має високу стійкість до ударів, а її поверхня захищена шарами, що дозволяють уникнути подряпин. Завдяки максимальній світлопроникності, можна точно бачити кольори в будь-яких умовах - в тумані, при похмурій погоді, в ранкову або вечірню пору доби, а також в приміщенні. Лінза блокує 100% шкідливих сонячних променів UVA та UVB.

Полікарбонатні лінзи Shatterproof Selenite™, які відповідають балістичним стандартам MIL-PRF-32432(GL).
Виготовлено також згідно зі стандартами:
- ANSI Z87.1-2010 Стандарти високошвидкісного та масового удару;
- EN 166 B Стійкість до високошвидкісних частинок;
- Федеральні стандарти США OSHA 1910.133(b)(1)(i).

Вага: 0,25 кг.


Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами