Ніж Swiza C03 Orange Fern (KNI.0030.2060)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 75

Ніж Swiza C03 Orange Fern (KNI.0030.2060)

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 483 оцінок )

1 449

1 349

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складаний ніж SWIZA – це сучасне прочитання швейцарської класики. Бренд SWIZA передбачає зручність і практичність у повсякденному використанні в поєднанні з автентичною швейцарською стилістикою та орієнтований на людей з динамічним способом життя. Ті функції, які можуть знадобитися щодня.

Ножі виготовлені з нержавіючої сталі марки 440C, загартованої до 57 одиниць за шкалою Роквелла. Такі показники є оптимальними для щоденного використання та легкого заточування. Складні багатофункціональні ножі Swiza мають низку унікальних особливостей. Зручною для зберігання та роботи. Такі ножі справді виділяються серед інших швейцарських ножів.

Ножі Swiza безпечні. Замок Safety Lock, вбудований у швейцарський хрест на ручці, активується натисканням на заховану в ньому кнопку. Надійно зафіксований лайнер не дасть клинку скластися вам на пальці. Розкрийте клинок і насолоджуйтесь чудовим безпечним різом. Для того, щоб закрити ножа, необхідно затиснути хрест і плавно сховати клинок у рукоятку. На відміну від інших ножів, вам необхідно просто затиснути кнопку, а не відсувати сам лайнер усередині рукояті. Крім того, вони дозволяють зберегти нігті, що так важливо для представниць прекрасної статі.

Ножі Swiza невибагливі у догляді: ви можете мити їх як під проточною водою, так і в посудомийній машині у воді до 80 градусів, проте постарайтеся помістити ножа в машині окремо від решти забрудненого посуду. Обов'язково протріть насухо кожен інструмент після миття. Окремим пунктом варто відзначити дизайн, адже різноманітність кольорів та візерунків рукояті задовольнить вимоги як прихильника класики, так і любителя яскравих незвичайних аксесуарів. Універсальний чорний чи класичний червоний? Життєрадісний помаранчевий чи безтурботний блакитний? А може, бездоганний білий чи камуфляж? Вибирати тільки вам, адже це ще не всі рішення кольорів, в яких доступні ножі Swiza.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 75
Загальна довжина, мм
  • 170
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».