Пневматичний пістолет Borner 92 метал

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Borner 92 метал

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 135 оцінок )

3 358

Є в наявності

15

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель точно повторює масу і габарити бойового прототипу, її довжина становить 213 мм при вазі майже в 1 кілограм, тому Borner Beretta 92 4.5 мм достовірно відчувається в руках. Вороненое покриття і насічки на затворі додають схожості, зброярі змогли передати навіть рифлену текстуру накладок на рукоять.

ОСОБЛИВОСТІ ПІСТОЛЕТА

Як снаряд Борнер Беретта 92 .177 використовує металеві кульки діаметром 4.5 мм, поширені в пневматичній зброї такого типу. Живлення боєприпасами відбувається за допомогою підпружиненого магазину на 20 куль, який додається в комплекті з виробом.

Як джерело енергії використовуються типові балони з вуглекислим газом на 12 грамів, доступні і легкі в заміні. Шестигранний ключ, необхідний для встановлення, також входить до комплекту, що поставляється. Монтаж балончика відбувається в спеціальну нішу, розташовану в рукояті Беретта 4.5 мм Борнер під пластиковими накладками.

Пістолет не має в конструкції реалізованої технології блоубек, що економить робочий газ у змінному резервуарі. Через відсутність віддачі також підвищується точність і купчастість стрільби, що дає змогу використовувати модель не тільки для розважальної, а й для спортивної стрільби.

Незважаючи на те, що ствол не має нарізів, пістолет розганяє кульку до швидкості 120 метрів на секунду. Цього показника достатньо для прицільної стрільби на відстані, що не перевищують 20-ти метрів.

Прицільні пристосування також вдало перенесені з оригіналу, цілик і мушка дають змогу прицілюватися на об'єкти на відстані не більше 30 м. За необхідності на пістолет можна змонтувати додатковий тактичний обвіс, використовуючи підстовбурну планку Пікатінні шириною 22 мм. У конструкцію Borner Beretta 4.5 мм 92M прекрасно впишуться ліхтарі та лазерні цілевказівники, підвищивши ергономіку, швидкість наведення і зручність користування, не порушивши водночас розважування.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Калібр
Затворна рама
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!