Ніж грибника Opinel №8 VRI Chapignon, упаковка, 204.78.06

2 відгуки

Код:  383026752

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85

Ніж грибника Opinel №8 VRI Chapignon, упаковка, 204.78.06

2 відгуки

Код:  383026752

Продавець:Рибалка в Україні

4.9/5  ( 567 оцінок )

860

Є в наявності

20

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цей ніж призначений спеціально для зрізання та очищення грибів. Його тонкий вигнутий меч із нержавіючої сталі Sandvik 12C27 має серрейтор на своєму обусі для зняття верхнього шару гриба. Рукоятка з букового дерева покрита натуральним лаком, крім того, на її кінчику є щіточка для пилу та ґрунту з поверхні гриба.


УВАГА! Щоб уникнути появи плям на поверхні клинка, рекомендуємо насухо протирати клинок після контакту з вологим середовищем. Однак поява плям є хімічною реакцією сталі і не є шлюбом або гарантійним випадком.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2.3
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85
Загальна довжина, мм
  • 220
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Анна Шумихина
    Відгук від покупця. Продавець: Рибалка в Україні

    Дуже якістний ніж, купували на подарунок подрузі, спробували у совмістному збірі грибів. Гарно зрізає та з допомогою маленької щіточки гарно очищує гриб від бруду та гілок. Наразі вирішила, що замовлю свому чоловіку у подарунок на Новий рік

Доступно ще 1 відгук(ів) до цього товару

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».