Тепловізор інфрачервоний AGM Taipan TM25-384 тактичний монокуляр з дисплеєм

Тепловізор інфрачервоний AGM Taipan TM25-384 тактичний монокуляр з дисплеєм

Продавець:The best buy

70 299

53 045

Замовлення вiд 1 шт

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор AGM Taipan TM25-384 – це інноваційний тепловізійний монокуляр від американського бренду, який має високу дальність роботи, тому буде ефективним при вирішенні складних завдань. З його допомогою можна фіксувати об'єкти на відстані до 1180 метрів, чому сприяє чутлива матриця та інноваційні рішення від виробника.

ОСОБЛИВОСТІ AGM TAIPAN TM25-384

Модель AGM Taipan TM25-384 оснащується інфрачервоним сенсором, виготовленим з Ванадію з роздільною здатністю 384х288 пікселів. Швидкість запису складає 50 кадрів в секунду, тому підійде для стеження за об'єктами, що рухаються, з максимально ефективністю.

Стане надійним помічником у будь-яких умовах експлуатації: опади, задимлення, туман і густа рослинність. Передбачено вбудований далекомір, який зможе надати інформацію про ту відстань до мети.

За високої ефективності обладнання відрізняється компактними розмірами, тому не буде складнощів з транспортуванням обладнання. Відрізняється надійним корпусом з високим індексом захисту, тому без проблем впорається зі складними умовами експлуатації та надійно захищатиме внутрішні механізми обладнання.

Залежно від своїх переваг користувач може вибрати відповідну колірну палітру з чотирьох варіантів. Чудово справляється з роботою вдень і вночі, у тому числі за повної відсутності світла. Максимальна дальність роботи обладнання – 1200 метрів, що є рекордним показником для компактних ручних моделей.

Встановлено оптику високої потужності з ширококутним об'єктивом – F25/1.0. У вас буде можливість отримати контрастне та чітке зображення без спотворення картинки. Існує можливість збільшення отриманого зображення від х2,5 до х20, тому можна буде ідентифікувати об'єкти абсолютно на будь-якій дистанції. Наближення можна регулювати плавно або з великим кроком. Регулювання об'єктива проводиться за допомогою обертання низькопрофільного кільця на об'єктиві обладнання.

Для підвищення ефективності обладнання можна відстежувати найгарячішу точку – з'являється спеціальний маркер, який відзначатиме ділянку, де знаходиться найвища температура об'єкта. Оптимальне рішення при відстеженні об'єкта, що рухається. Високочутлива матриця дає змогу відстежувати навіть мінімальні температурні зміни, тому можна буде будувати різні фігури.

Слідкувати за всім на об'єкті за допомогою тепловізора AGM Taipan TM25-384 можна за допомогою дисплея LCOS з роздільною здатністю 1280х960 пікселів. Подібні дисплеї відрізняються мінімальним споживанням електроенергії, а також адаптовані для роботи при сильному морозі. Частота дисплея – 50 кадрів на секунду. Залежно від побажань, можна регулювати яскравість у 5 позиціях.

Має вбудований модуль Wi-Fi, що істотно розширити функціональні можливості обладнання – можна стежити за всім, що відбувається за допомогою смартфона або комп'ютера, а також створювати точку доступу для перегляду потокового відео. Має вбудовану пам'ять 8 гігабайтів, де можна зберігати всю необхідну інформацію. Можливе кріплення на штатив.

Живлення забезпечує літієвий акумулятор, що гарантує час роботи – 7,5 годин. Має роз'єм Type-C для зарядки від розетки або павербанка. Зарядний шнур USBType-C є в комплекті.

КОМПЛЕКТАЦІЯ ТЕПЛОВІЗОРА AGM TAIPAN TM25-384

Тепловізійний монокуляр AGM Taipan TM25-384 поставляється в повному комплекті для початку роботи:

  • тепловізор;
  • кришка для захисту об'єктива від подряпин;
  • USB кабель для передачі інформації та підзарядки;
  • сумка для зберігання та транспортування;
  • тканина для догляду за оптикою;
  • Інструкція з експлуатації.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Інтерфейси та роз'єми
Максимальна оптична кратність, х
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення