Пневматична гвинтівка Hatsan Torpedo 150 TH Vortex газова пружина поствольний важіль 380 м/с

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Hatsan Torpedo 150 TH Vortex газова пружина поствольний важіль 380 м/с

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 75 оцінок )

14 616

Немає в наявності

32

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пневматична гвинтівка Hatsan Torpedo 150 TH Vortex довжиною 1210 мм та вагою 4,6 кг з підствольним важелем взводу належить класу Super Magnum.
  • Газова пружина, встановлена ​​на гвинтівці (словом Vortex у назві моделі Hatsan позначає наявність газової пружини), має цілу низку переваг у порівнянні зі звичайною: менше віддача, вища зносостійкість та інші. ова пружина, встановлена ​​на гвинтівці (словом Vortex у назві моделі Hatsan позначає наявність газової пружини), має цілу низку переваг у порівнянні зі звичайною: менше віддача, вища зносостійкість та інші.
  • Гвинтівка поєднує безліч переваг: потужність і дальність пострілу, комфорт при триманні гвинтівки в руках, відмінний зовнішній вигляд.
  • Підствольний важіль повністю виключає люфт ствола в казеннику, який згодом виникає у гвинтівок переломного типу та знижує якість стрілянини. Також відсутність традиційного взводу переломом позитивно позначається на точності за рахунок абсолютної нерухомості стовбура. На сьогоднішній день вважається найпрогресивнішою системою взводу у пневматичних пружинно-поршневих гвинтівок.
  • Затворна система заряджання кулі забезпечує максимальну потужність. На відміну від традиційного ручного заряджання, куля не просто лягає на початок каналу ствола, а завдяки затвору насаджується на нарізи.
  • Завдяки оригінальній пружині рушниця вистрілює з початковою швидкістю 380 м/с. Гвинтівки в Україну імпортуються не з ослабленою пружиною, а із встановленою на заводі пружиною Супер Магнум, додаткові пружини в комплект не входять (на відміну від деяких країн, де через особливості законодавства завод Hatsan змушений встановлювати на гвинтівки ослаблені пружини, а пружину Супер Магнум окремо вкладає у комплект як додаткову).
  • Пістолетна рукоятка з анатомічним вирізом для великого пальця - характерна риса, що відрізняє моделі з абревіатурою TH. Це водночас і чудова ергономіка, і стильний дизайн. Власники відзначають, що пістолетна рукоятка з вирізом зручніша для стрільби, ніж звичайна.
  • Металеві частини покриті особливим хімічним складом, що оберігає гвинтівку від впливу вологи, а також подряпин та потертостей.
  • Модель оснащена універсальними антабками для ременя на плечі (у комплект не входить).
  • Виробник оснастив гвинтівку системами SAS (поглинання вібрацій) та Quattro Trigger (новий механізм курка з можливістю регулювання спуску).
  • Ергономічний приклад типу "Монте-Карло" (характерна пістолетна шийка, яскраво виражена верхня частина, що падає, що дозволяє стріляти як з оптичним прицілом, так і без нього, виступ для щоки стрілка). Приклад виготовлений із комбінованого пластику з потиличником, виконаним із міцної гуми; довжина прикладу регулюється спеціальними накладками. Не підходить для шульги.
  • Для комфорту прицілювання мушка та прицільна планка оснащені кольоровими фіберо-гласовими нитками, що дозволяє вести вогонь навіть за умов поганого освітлення.
  • На гвинтівці є як ручний, так і автоматичний запобіжник, що блокує спусковий гачок при зведенні гвинтівки, щоб уникнути випадкових пострілів.
  • Нарізний ствол, тяга та підствольний важіль виконані з високоякісної сталі. Спеціальний фіксатор на кінці дула запобігає відокремленню важеля від стовбура під час стрільби.
  • Є подвійна основа Weaver / Ластівчин хвіст зі стопором для встановлення оптичного прицілу (у комплект не входить). Picatinny не встановлюється.

Модель mod 150 TH Vortex - це продовження популярної у нас гвинтівки Hatsan 125 TH. Але є принципова відмінність - взвод у цій моделі проводиться не переламуванням стовбура, а підствольним важелем, що суттєво продовжує точність та купчастість стрільби. Люфт ствола, що згодом виникає у "переломок", тут абсолютно виключений за рахунок жорсткого кріплення ствола в металевій муфті.

Відповідно, заряджання кулею теж не стандартне. Для цього необхідно перемістити затвор у крайнє переднє положення, вставити кулю в отвір стовбура і повернути затвор до упору назад, зафіксувавши спеціальним упором. Під казенником розташоване спеціальне поглиблення, куди потрапляє куля, якщо її проґавити при зарядженні, і звідки її легко витягти. Отже, перевага підствольного важеля полягає у забезпеченні нерухомості стовбура, а й у зарядженні з допомогою затвора. При ручному зарядженні куля вкладається на початок ствола до нарізів, і при пострілі частина енергії йде на насаджування кулі на нарізи ствола. При затворі заряджання куля встановлюється глибше і насаджується на нарізи до пострілу, полегшуючи подальший рух по каналу при стрільбі.

Ударно-спусковий механізм порівняно з Hatsan 125 TH змін не зазнав. Також гвинтівка оснащена оригінальною пружиною "магнум", що забезпечує високу потужність зброї - 380 м/с початкова швидкість кулі. 

Про бренд

Бренд Hatsan зарекомендував себе як виробник надійної зброї, не лише пневматичної. Виробничі потужності розташовані у Туреччині. Це найвідоміший турецький виробник із 1976 року. Заводи виконують повний цикл виробництва як металевих складових, так і дерев'яних частин гвинтівок. Загалом вироби цього бренду позиціонуються як вигідне придбання за співвідношенням ціна/якість, бюджетний варіант зброї, який за адекватного обігу прослужить довгі роки. Виробник використовує у виробництві дешевші матеріали порівняно з конкурентами, але якість складання, зовнішній вигляд та безвідмовність компенсують цей недолік. Асортимент марки Hatsan охоплює весь модельний ряд пневматики – від однозарядних переломок до потужних гвинтівок попереднього накачування.

Комплектація

  • Гвинтівка
  • Інструкція
  • Упаковка
  • Сошки до комплекту, що постачається в Україну, не входять.
  • Гвинтівки в Україну імпортуються не з ослабленою пружиною, а із встановленою на заводі пружиною Супер Магнум, додаткові пружини в комплект не входять (на відміну від деяких країн, де через особливості законодавства завод Hatsan змушений встановлювати на гвинтівки ослаблені пружини, а пружину Супер Магнум окремо вкладає у комплект як додаткову).

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектацію при оформленні замовлення.)

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, які не досягли 18 років.

Характеристики

Тип боєприпасів
Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Загальна довжина
  • 1210
Довжина дула
  • 430 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!