Кулі пневматичні JSB Diabolo Exact Heavy кал. 4.5 мм (4.52), вага – 0.67 г, 200 шт/уп., важкі точні кульки для пневматики

1 відгук

Код:  390406620

Кулі пневматичні JSB Diabolo Exact Heavy кал. 4.5 мм (4.52), вага – 0.67 г, 200 шт/уп., важкі точні кульки для пневматики

1 відгук

Код:  390406620

Кількість в упаковці: 200

Продавець:BRN-X

4.9/5  ( 138 оцінок )

284

Немає в наявності

13

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кулі пневматичні JSB Diabolo Exact Heavy кал. 4.5 мм (4.52), вага – 0.67 г, важкі точні кульки для пневматики

JSB Diabolo Exact Heavy .177 – кулі для потужної пневматичної зброї (мін. 16 Дж). Якщо у вас є така зброя, то Exact Heavy – правильний вибір. Важкий, стабільний і точний постріл. Ці кульки цінують за низьку чутливість до погодних умов і вітру. Дулова швидкість становить 215 м/с, якщо потужність пневматичної зброї встановлена на 16 Дж.

Вага кульки 0.67 г підібрана таким чином, що вона підходить для більшості змагальних пневматичних гвинтівок FT (Field Target), представлених на ринку. Спільний для всієї серії Exact практичний профіль кулі калібру 4.5 мм (реальний діаметр куль Exact Heavy - 4.52 мм!), велика вага та ідеальне розташування центру ваги забезпечують стабільні льотні якості, а ідеальне центрування гарантує відмінну купчастість.

Продукція JSB Diabolo EXACT є найкращим вибором для стрільби на далекі відстані, як на відкритому повітрі, так і в приміщенні. Кульки серії EXACT, як і вся інша продукція, проходять ретельний ручний вихідний контроль якості. Компанія гарантує якість кульки JSB, решта залежить від вас.

JSB Diabolo EXACT – це стандарт якості для спортивних і аматорських сесій стрільби Field Target або Hunter Field Target (стрілянина на відкритому повітрі на дистанції до 50 метрів), мисливців і ентузіастів, які випробовують пневматичну зброю на екстремальних дистанціях (до 200 метрів).

Не забувайте, що хоча пневматична зброя калібру 4.5 мм продається без дозвільних документів, вона все одно становить небезпеку для здоров'я людей і тварин!

Характеристики

  • Виробник: JSB Match Diabolo (Чехія)
  • Тип зброї: пневматична
  • Калібр: 4.5 мм / .177 (фактичний діаметр кулі: 4.52 мм)
  • Тип боєприпасу: свинцева куля
  • Тип форми кулі: напівсферична головка
  • Вага кулі: 0.670 г / 10.34 гран
  • Дулова швидкість при енергії зброї 16 Дж: 215 м/с

Про компанію JSB Match Diabolo

Історія компанії починається 1991 року, коли колишній власник компанії, Йозеф Шульц, розпочав виробництво спортивних боєприпасів для пневматичної зброї під назвою JSB MATCH DIABOLO BOHUMIN. Йозеф Шульц – колишній спортивний стрілець і тренер. Після закінчення активної стрільби та тренерської діяльності він почав займатися дослідженнями та розробками в галузі виробництва боєприпасів для пневматичної зброї. Ґрунтуючись на особистому досвіді, пізніше він виготовив штампувальні верстати, на яких почав виробляти боєприпаси. У 2008 році компанія JSB Match Diabolo a.s., яка купила компанію Йозефа Шульца, долучилася до попередньої діяльності Шульца і незабаром перетворилася на акціонерне товариство.

Кульки EXACT виробляються в широкому діапазоні варіантів ваги та діаметра, що дає змогу ідеально підібрати їх для кожної конкретної зброї. Щонайменше 90% учасників стрільби по польовій мішені Field Target або Hunter Field Target на світових змаганнях використовують один із типів боєприпасів EXACT. Кулі тестуються шляхом стрільби на 45 метрів. Бажаний результат 5 пострілів після 5 пострілів – середній центральний розкид до 12 мм.

Характеристики

Калібр
Кількість в упаковці
Вид
Матеріал
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення