Метальні ножі набір 030 з 3 штук, важкі клинки чорного кольору

Матеріал клинка

Метальні ножі набір 030 з 3 штук, важкі клинки чорного кольору

Продавець:Feelin Aktsio

5/5  ( 36 оцінок )

550

384

Є в наявності

43

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Набір 030 від включає в себе три метального ножа і чохол для зберігання і перенесення.

Метання ножів досить-таки популярний вид спорту та дозвілля. Тому, ножі із набору  030 фактично є спортивним інвентарем, і мають ряд характерних конструктивних відмінностей від своїх побутових і туристичних побратимів.

Рукоять ножа конструктивно є його хвостовиком і не має накладок. Це типово для метальних ножів, так як при невдалих кидках, накладки рукоятей, зазвичай, страждають від ударів об мішень. Скелетный дизайн рукояті не тільки полегшує конструкцію, але і дозволяє або обплести її (при необхідності) шнуром, або використовувати для кріплення обважнювачів при балансування ножа.

В якості матеріалу для клинка обрана нержавіюча сталь марки 420. Крім своєї корозійної стійкості вона так само відома своєю пластичністю, що для метальної інвентарю вкрай корисно. Твердість цієї сталі складає 52-55 по Роквеллу. Що, в даному випадку, є оптимальним. При більшій твердості стали ніж, потрапляючи в ціль плазом, ризикує зламатися, а при меншій - буде сильно гнутися.

Довершує картину кинжаловидная форма клинка, що полегшує його проникнення в мішень.

Набір  030 являє собою оптимальний вибір по співвідношенню ціни і якості. Ці метальні ножі можна купити, як для того, щоб тренуватися самому, так і для того, щоб весело провести час з друзями на пікніку.

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Метал
Твердість клинка
  • 52-55
Піхви/чохол
  • Чохол
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».