Чохол кавер маскувальний на гумці на шолом каску ЗСУ з вухами Mich 2000 Мультикам

2 відгуки

Код:  405350958

Чохол кавер маскувальний на гумці на шолом каску ЗСУ з вухами Mich 2000 Мультикам

2 відгуки

Код:  405350958

Тип забарвлення камуфляжу: Мультикам

Продавець:EvdOk

4.5/5  ( 30 оцінок )

850

330

Є в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Чохол кавер маскувальний на гумці на шолом каску ЗСУ з вухами Mich 2000 Мультикам

Кавер для шолома Mich 2000 в мультикам забарвленні є корисним аксесуаром для приховування вашого шолома на пересіченій місцевості. Цей чохол забезпечує не тільки маскування, але й надійний захист вашого шолома від дрібних механічних пошкоджень, таких як подряпини, а також перегрівання на сонці.

Крім того, він запобігає відблискам на шоломі, які можуть виникати від сонячного світла або світла фар, також приглушує звук удару при його носінні. Кавер виготовлений з тонкої, але міцної тканини Ріп-Стоп з мультиком забарвленням, що робить його надійним та довговічним.

На чохлі є панелі, на які можна кріпити патчі або інфрачервоні маячки, щоб додати функціональність вашому шолому. Кріплення до шолома здійснюється за допомогою гумки, яка пришита за контуром чохла.

Також по верх кавера, ви можете прикріпити бічні рейки та шрауд, що дозволить використовувати додаткове спорядження, не знімаючи чохол. Зверніть увагу, що бічні рейки та шрауд у комплект не входять і можна замовити додатково до чохла.

Важливо відмітити, що розмір кавера універсальний, і його розміри можна подивитися на фотографіях. Тому перед покупкою необхідно виміряти розміри вашого шолома і порівняти їх з параметрами чохла на фотографіях, щоб переконатися, що чохол підходить для вашого шолома.

Характеристики

Тип забарвлення камуфляжу
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки