Альпіністські окуляри Magpul, поляризовані - чорна оправа, сіро-зелена лінза MAG1132-1-001-1900

Альпіністські окуляри Magpul, поляризовані - чорна оправа, сіро-зелена лінза MAG1132-1-001-1900

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 15 оцінок )

6 900

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Альпіністські окуляри Magpul поєднують в собі видатну оптичну якість і стильний дизайн. Їх поляризовані лінзи забезпечують чітке бачення і захист від яскравого сонячного світла. Захист від балістичних ударів забезпечує очам безпеку навіть в самих екстремальних умовах.

Лінзи Ascent, виконані з ударостійкого матеріалу, мають олеофобне покриття, яке відштовхує воду, масло і бруд. Це забезпечує легкість догляду за окулярами і зберігає відмінне бачення в будь-яких умовах. Антиблікове покриття на внутрішній стороні лінз знижує відбиття світла і усуває відблиски, забезпечуючи ясне бачення в будь-яких умовах освітлення.

Оправа окулярів виготовлена з міцного і легкого високотехнологічного пластику, швейцарського гріламіда TR90, який забезпечує надійну підтримку і комфорт при носінні навіть у важких умовах. Окуляри оснащені штифтами з нержавіючої сталі, які забезпечують міцність і довгий термін служби, навіть при інтенсивному використанні.

Окуляри Magpul відповідають стандартам безпеки ANSI Z87+ і MIL-PRF 32432, що підкреслює їх надійність і неперевершену якість.

Всі цикли виробництва здійснюється на заводі, який розташований в США, тим самим забезпечується найвищий рівень якості як сировини, так і збірки. Покупець в результаті отримує чудову якість за прийнятною ціною.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами