Планка Magpul M-LOK на 11 слотів. Weaver/Picatinny MAG593-BLK

Планка Magpul M-LOK на 11 слотів. Weaver/Picatinny MAG593-BLK

Продавець:Military Technology

4.5/5  ( 18 оцінок )

1 050

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

p>Magpul M-LOK Weaver/Picatinny Rail на 11 слотів забезпечує надійне і міцне кріплення до роз'ємів M-LOK, які можуть розміщуватися на алюмінієвому або полімерному цівку. Вона надає можливість кріплення різних аксесуарів, таких як ліхтарі, вертикальні рукоятки та інших, на напрямні 1913 Picatinny-Spec.
Виготовлена методом лиття під тиском з запатентованого полегшеного, але при цьому армованого технологічного полімеру. Цей матеріал забезпечує високу міцність і легкість, а також дає відмінну стійкість до впливу зовнішніх факторів. Її скошені кінці були спеціально розроблені для зменшення зачеплення і ефективного усунення гострих кутів і країв.
Magpul M-LOK має 11 слотів, забезпечуючи максимальну гнучкість в різноспрямованому розміщенні аксесуарів, даруючи максимальну гнучкість в налаштуванні озброєння. Загальна довжина в 12,44 см обумовлює оптимальне співвідношення між компактністю і функціональністю. Наявність виступів, які спеціально розроблені для зниження віддачі і ударів, не тільки підвищує комфорт при стрільбі, але і покращує контроль зброї, гарантуючи більш точну стрільбу.
Виробництво Magpul розташовується на території США, завдяки чому напрямна на 100% відповідає високим стандартам американського військового виробництва, в результаті покупець отримує відмінну якість за прийнятною вартістю.

Характеристики

Фіксація на зброї
Матеріал
  • Полімер
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами