Планка Magpul M-LOK на 3 слота. Weaver/Picatinny MAG589-BLK

Планка Magpul M-LOK на 3 слота. Weaver/Picatinny MAG589-BLK

Продавець:Military Technology

4.5/5  ( 18 оцінок )

697

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

p>Планка Magpul M-LOK на 3 слота призначена для надійного монтажу на алюмінієву або полімерну цівку, сумісну з M-LOK системами. Вона розроблена для кріплення різних аксесуарів, сумісних з направляючою Picatinny. З трьома слотами загальною довжиною 4 см напрямна забезпечує достатньо місця для установки різноманітних тактичних доповнень, таких як ліхтарі, лазерні покажчики, вертикальні ручки та інші аксесуари.
Завдяки можливості різноспрямованого монтажу є можливість встановлювати аксесуари в різних положеннях, що дає максимальну гнучкість в налаштуванні збройової системи під свої індивідуальні переваги і завдання.
Виготовлена з використанням запатентованого легкого армованого полімерного матеріалу, планка забезпечує виняткову міцність при мінімальній вазі. Відлита під тиском, вона зберігає високу ступінь міцності і стійкості до впливу зовнішніх факторів.
Напрямна володіє скошеними краями, які спроектовані для зменшення ймовірності зачепів і заїдання при використанні зброї в умовах, що вимагають швидкого маневрування. Magpul M-LOK має виступи, призначені для пом'якшення віддачі і удару при стрільбі. Для кріплення використовуються Т-подібні гайки, обумовлюючи легкий і зручний монтаж без необхідності використання спеціальних інструментів.

Характеристики

Фіксація на зброї
Матеріал
  • Полімер
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами