Окуляри захисні Rush - Smoke [Bolle]

Окуляри захисні Rush - Smoke [Bolle]

Продавець:BEAR-S

4.9/5  ( 27 оцінок )

660

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Засоби захисту очей відповідають вимогам Європейської директиви 89/686/CEE щодо засобів індивідуального захисту та виготовляються відповідно до вимог стандарту EN 166:2001. Bollé Safety стала синонімом якості та отримала міжнародне визнання завдяки своїм спортивним та захисним очкам. Окуляри мають клас твердості F, а поверхня їх захисних лінз покрита засобом проти запотівання та поверхнею, що захищає від подряпин.

Модель Rush – це надзвичайно легкі окуляри з полікарбонатною лінзою, що забезпечують дуже широкий кут огляду та високий комфорт використання.

Використовувані технології:

Anti-fog - антизапотівне покриття дозволяє працювати в оптимальних умовах, прибираючи ефект конденсату, що виникає при великих перепадах температур або при носінні оправ, що не вентилюються.

Anti-scratch – підвищує стійкість лінз, зменшує утворення подряпин. Продовжує термін служби та підвищує комфорт користувача, запобігаючи появі подряпин, які можуть негативно позначитися на зорі.

У комплект входять:

- окуляри
- ремінець для кріплення CORDC

УВАГА!

Вищезгаданий продукт має найвищу якість та пройшов випробування на витривалість, що відповідають його класу опору. Виробник гарантує стійкість до ударів твердих тіл у межах класу стійкості чи отриманих сертифікатів. Тим не менш, у разі недостатньої відповідності товару використання цього захисту не виключає тілесних ушкоджень, наприклад попаданням м'яча під захисне скло в результаті рикошету. Тому перед використанням рекомендується налаштувати захист очей відповідно до індивідуальних потреб користувача. Захисні властивості продукту також можуть бути змінені в результаті неправильного використання та догляду за вищевказаним продуктом, наприклад, при очищенні лінз невідповідними препаратами.

 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами