Ремінь збройовий одноточковий Magpul MS3 G2 COY MAG514-COY

Ремінь збройовий одноточковий Magpul MS3 G2 COY MAG514-COY

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 15 оцінок )

3 800

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальний тактичний ремінь Magpul MS3 GEN2 Multi-Mission Sling COY входить в багатофункціональну ремінну систему MS3, спеціально розроблену для ефективного утримання зброї. Його здатність до миттєвого переходу між одноточковим і двоточковим режимами стропи дає користувачеві максимальну гнучкість у виборі конфігурації, що відповідає поточним бойовим діям. MS3 GEN2 максимально зручний і ефективний у використанні завдяки можливості регулювання довжини ременя однією рукою. Швидкороз'ємна фурнітура з примусовою фіксацією гарантує надійне з'єднання, запобігаючи випадковому роз'єднанню в критичні моменти.

Коли MS3 GEN2 застосовується з додатковою накладкою Magpul ASAP, він має можливість плавного переходу в різні позиції для стрільби без ризику заплутування. Ремінь обладнаний низькопрофільним швидкорегулюємим повзунком, який знижує обсяг ременя і дає можливість регулювання натягу стропи в двоточковому режимі однією рукою. Для отримання максимального комфорту при носінні на всіх типах статури і конфігураціях броні, довжина лямок MS3 була збільшена.

Легка, але разом з тим вкрай міцна фурнітура виготовлена із загартованої сталі і міцного полімеру. Такий підхід забезпечує надійність ременя при мінімізації зайвої ваги. MS3 оснащений фіксуючою планкою, обладнаною поперечним болтом в кожному зажимі Paraclip. Ця особливість дає додаткову безпеку, фіксуючи важіль в закритому стані. Важелі Paraclip, виготовлені зі сталі, пройшли процес загартування і обробки феритною нітроцементацією для високої стійкості до зносу і корозії.

Лямковий матеріал ременя виконаний з міцного нейлону шириною 1,25 дюйма, що надає їм зносостійкість і довговічність в самих екстремальних умовах використання. У його дизайні немає зайвих елементів, таких як хвости і петлі, створюючи гладку і легку конструкцію, позбавлену потенційних перешкод. Для зменшення інфрачервоного (ІЧ) сигналу і забезпечення додаткового рівня скритності, кольорові лямки ременя MS3 GEN2 пройшли обробку в ближньому інфрачервоному діапазоні (NIR). Це знижує ймовірність виявлення ременя з використанням технологій нічного бачення або інших засобів, що працюють в ІЧ-спектрі.

Характеристики

Матеріал
Фіксація
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами