Окуляри балістичні Viper Smoke Bolle

Окуляри балістичні Viper Smoke Bolle

Продавець:BEAR-S

4.9/5  ( 27 оцінок )

825

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Балістичні окуляри Viper Smoke Bolle

Захисні окуляри з профільованими широкими лінзами. Вони забезпечують тривимірне покриття, завдяки якому захищають очі не лише від прямих влучень, а й від дикошетів та уламків. Скло, що використовується, відповідає європейському стандарту EN 172, що забезпечує повний захист від УФ-випромінювання та покриття проти подряпин. У комплект окулярів також входить гнучкий ремінець для підвішування окулярів на шию.

Міцність та безпека

Окуляри мають дуже високий, для страйкбольних умов коефіцієнт жорсткості лінз - F. Він виражає механічну стійкість матеріалу. В даному випадку ми маємо справу з опором так званого малоенергетичного впливу. Лінзи розраховані на влучення сталевої кульки діаметром 6 мм і масою 0,86 г, що рухається зі швидкістю 45 м/с. У перерахунку це відповідає кінетичній енергії 0,87 Дж.

Оптичний клас

Оптичний клас лінз визначається виходячи з їх оптичних параметрів. Захист очей та обличчя підрозділяється на 3 класи. Лінзи 1-го оптичного класу призначені для постійного використання (тому ці окуляри можна використовувати як сонцезахисні окуляри або захисні окуляри для повсякденного використання), а лінзи 3-го класу – для короткочасного використання.

Що таке EN166?

Стандарт EN166 застосовується до всіх типів засобів індивідуального захисту очей, що використовуються для захисту від різних небезпек, з якими можна зіткнутися в промисловості, лабораторіях, шкільних будинках, майстернях і т. д., де може статися пошкодження очей або порушення зору, за винятком радіоактивного ядерного походження, Рентгенівське випромінювання, лазерне випромінювання та інфрачервоне (ІЧ) випромінювання від низькотемпературних джерел. Специфікації цього стандарту не застосовуються до засобів захисту очей, коли існують окремі та повні стандарти, такі як лазерний захист очей, сонцезахисні окуляри загального призначення тощо, за умови, що ці стандарти належать до цього стандарту. Захист очей з коригуючими лінзами не виключається із сфери застосування.

УВАГА!

Вищезгаданий продукт має найвищу якість та пройшов випробування на витривалість, що відповідають його класу опору. Виробник гарантує стійкість до ударів твердих тіл у межах класу стійкості чи отриманих сертифікатів. Тим не менш, у разі недостатньої відповідності товару використання цього захисту не виключає тілесних ушкоджень, наприклад попаданням м'яча під захисне скло в результаті рикошету. Тому перед використанням рекомендується налаштувати захист очей відповідно до індивідуальних потреб користувача. Захисні властивості продукту також можуть бути змінені через неправильне використання та догляд за вищевказаним продуктом, тобто. очищаючи лінзи невідповідними препаратами. Продавець не несе відповідальності за будь-які травми, отримані внаслідок неправильної установки та використання вищезгаданого продукту.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Китай
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами