Кобура Cytac T-ThumbSmart для Glock 17/22/31 RH фіксація великим пальцем

Кобура Cytac T-ThumbSmart для Glock 17/22/31 RH фіксація великим пальцем

Продавець:X-ARMS

4.9/5  ( 156 оцінок )

1 435

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кобура Cytac T-ThumbSmart для Glock 17/22/31 RH фіксація великим пальцем


Кобура для Глока Серія T-Thumb Smart

У кобурі T-ThumbSmart використовується дизайн розблокування великим пальцем, заснований на концепції безпечного носіння або використання зброї, щоб краще забезпечити безпеку та швидкість.

КОБУРА | Серія T-Thumb Smart

У кобурі Cytac T-Thumb Smart використовується дизайн розблокування великим пальцем, заснований на концепції безпечного носіння або використання пістолета, щоб краще забезпечити безпеку і швидкість малювання. Він підходить для бою, навчання стрільби та особистого захисту. Для деяких регіонів, де заборонено кобури з вивільненням вказівного пальця, кобура T-ThumbSmart є ідеальним спорядженням.

Великий палець, щоб звільнити

У кобурі T-ThumbSmart використовується безпечний механізм розблокування для великого пальця, що забезпечує абсолютно новий рівень безпеки та маскування. Кнопка розблокування великим пальцем захована між тілом користувача та корпусом кобури, що ефективно запобігає викраденню або крадіжці зброї злочинцями.

На відео показана операція зі швидкого звільнення корпусу кобури та зміни кріплення для перенесення. Корпус кобури можна швидко прикріпити до тактичного жилета або платформи для ніг.

У кобурі Cytac T-ThumbSmart використовується дизайн розблокування великим пальцем, що базується на концепції безпечного носіння та швидкості виймання. Підходить для бою, навчання стрільбі та особистого захисту. Для деяких регіонів, де заборонені кобури з вийманням вказівним пальцем, кобура T-Thumb Smart є ідеальним спорядженням. У кобурі T-ThumbSmart використовується безпечний механізм розблокування для великого пальця, що забезпечує абсолютно новий рівень безпеки та маскування. Кнопка розблокування великим пальцем захована між тілом користувача та корпусом кобури, що ефективно запобігає викраденню чи крадіжці зброї злочинцями. Виготовлений із міцного полімерного пластику

Характеристики

Призначення
  • Для пістолета
Спосіб носіння
Матеріал
Система кріплення
  • Наскрізні петлі
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами