Кутове кріплення LEUPOLD DeltaPoint Pro 45 AR Mount

Планка кронштейна

Кутове кріплення LEUPOLD DeltaPoint Pro 45 AR Mount

Продавець:X-ARMS

4.9/5  ( 156 оцінок )

4 387

Є в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кутове кріплення LEUPOLD DeltaPoint Pro 45 AR Mount


Кріплення DELTAPOINT PRO розроблено та створено американською компанією LEUPOLD. Спеціальне посадкове місце для встановлення прицілу на вашу зброю. Адаптер кріплення DP-Pro можна використовувати на будь-якій планці Пікатінні/Вівера. Кріплення від Leupold забезпечує чудову міцність і надійність витримує найсуворіші умови експлуатації.

Більшість людей думають про DeltaPoint® Pro як про пістолетний приціл, але він також ефективний на платформі доповненої реальності, як і на пістолеті. Кріплення Leupold® DeltaPoint® Pro AR Mount 45° дозволяє встановити DP-Pro® на будь-яку планку Пікатінні для максимальної універсальності та надзвичайно швидкого переходу між збільшеною оптикою та червоною точкою. Маючи кілька доступних систем кріплення DP-Pro®, ви обов'язково знайдете підходящу для своєї збірки. Кріплення DP-Pro AR дозволяє встановити червону точку на потрібній висоті, не збільшуючи вагу або об'єм. Приціл DP-Pro Iron Sight разом із червоною точкою свідчить про продовження роботи у разі виходу з ладу батареї.

Кріпильний адаптер DP-Pro можна використовувати на будь-якій планці Пікатінні, Вівера або консольній планці або підставі, для яких не потрібний підступок, тоді як підступок DP-Pro можна використовувати на гвинтівках AR з плоским верхом та планками Пікатінні.

Немає нічого важливішого, ніж зв'язок між вашим прицілом та вогнепальною зброєю. Ось чому наші кріплення так само міцні та надійні, як і оптика Leupold, яку вони закріплюють. А завдяки величезному вибору систем кріплення ви обов'язково знайдете те, що ідеально підходить для вашої зброї та стилю стрільби. Кріплення Leupold, зроблені в США і гарантовано витримують недбале поводження протягом усього життя, ніколи вас не підведуть.

Матеріал Алюміній

Характеристики

Планка кронштейна
Висота
Фіксація на зброї
Матеріал
  • Алюмінієвий сплав
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами