Сигнальний стартовий пістолет Kuzey GN 19 + додатковий магазин + пачка патронів Ozkursan 9мм

1 відгук

Код:  413295414

Сигнальний стартовий пістолет Kuzey GN 19 + додатковий магазин + пачка патронів Ozkursan 9мм

1 відгук

Код:  413295414

Продавець:Cocktail

5 000

4 250

Є в наявності

9

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Kuzey GN-19- стартовий пістолет від турецької компанії Kuzey Arms

Пістолети від Kuzey Arms це новий рівень якості турецьких стартових пістолетів на території України за доступною ціною.

Стартові пістолети Кузей не є вогнепальною зброєю і перебувають у вільному продажу.

Формою затвора і рами пістолет Кузей 19 чорний схожий на австрійський самозарядний Glock 19 і наразі це найкращий аналог бойових пістолетів Глок серед стартової зброї. Так само є представником пістолетів безкуркового типу. Відрізняється від Glock 17 меншою довжиною затвора-кожуха і пістолетною рукояткою.

Опис і Характеристики Kuzey GN-19 Black:

Ствол заглушений, для виходу порохових газів передбачено дросельний отвір у патроннику. Матеріали виготовлення і конструкція пістолетів передбачають стрілянину тільки холостими набоями 9 мм Р.А.К. Внесення змін у конструкцію пістолета є порушенням закону.

Режим вогню - напівавтоматичний. Ударно-спусковий механізм одинарної дії. Вести стрільбу можна тільки з попереднім зведенням курка, відвівши раму затвора на себе. Сам курок прихований під затвором.

Пістолет Кузей 19 чорного кольору обладнаний автоматичним запобіжником. Запобіжний важіль, яким забезпечений спусковий гачок, блокує його рух назад і звільняє тільки в разі усвідомленого натискання стрільця.

Після витрачання всіх патронів, пістолет стане на затворну затримку. Для зняття із затримки затвора потрібно натиснути на прапорець, розташований з лівого боку.

Магазин витягується натисканням кнопки з лівого боку.

Комплектація Kuzey GN19 Black :

  • Пластиковий кейс
  • пістолет
  • пачка патронів Ozkursan (50 шт.)
  • доп. магазин
  • інструкція

Характеристики

Обойма
  • 14
Вага, г
  • 790
Запобіжник
  • Ручний
Комплектація
  • Пластиковий кейс, пістолет, паспорт, додатковий магазин, пачка патронів Ozkursan, висновок в електронному вигляді про те, що цей пістолет не є вогнепальною зброєю
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Вадим Гулімов
    Відгук від покупця. Продавець: Cocktail

    Дивився обзори на ютубі - там в основному старі відоси, і відповідно старі ревізії - були трошки з косяками, але в моїй ревізаї недоліки відсутні (в старих ревізіях з заводу міг не досилатись патрон в патроннік з-за "ступєнькі" яку можна було самостійно обточити напільніком, і затворна рама чіркала ударнік, так само з-за "стуєнькі" - як я поняв, в нових рєвізіях ці моменти вирішені)

    Також на відміну від старих ревізій - в моїй фіксатори затворної рами підпружинені, як в оригінальному Глок. Це до копійності, але розбирати-собирати виріб не так зручно.

    В цілому - довольний

    Переваги:
    По габаритам, відформовкам і вазі - найближчій до оригиналу на відміну від інших виробників