Кільця Warne Maxima Fixed Rings. d - 30 мм. Low. Weaver/Picatinny

Кільця Warne Maxima Fixed Rings. d - 30 мм. Low. Weaver/Picatinny

Продавець:AstreiaUpgrade

3 612

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Серія постійних сталевих кільць Warne MAXIMA Fixed Rings

- це надійний і простий спосіб монтажу оптичного прицілу на вашу зброю. З їх допомогою ви зможете насолоджуватися точністю та стабільністю під час стрільби. Кільця відрізняються від інших своєю унікальною конструкцією та надійністю, що робить їх ідеальним вибором для монтажу оптики.

Однією з відмітних рис цих кілець є вертикальний розріз, що відрізняє їх від традиційних горизонтальних моделей. Це надає їм естетичну привабливість та визначає їх серед конкурентів.

Затискання оптичного прицілу здійснюється за допомогою двох пар гвинтів на кожному кільці - 2 зверху і 2 знизу. Це гарантує надійне і стійке кріплення на планці типу Weaver/ Picatinny.

Кожне кільце оснащене упором, що запобігає будь-якому зрушенню прицілу внаслідок віддачі, особливо важливо для стрільби з потужних калібрів. Вони доступні для оптичних прицілів з трубкою діаметром 1" (25,4 мм) або 30 мм, і ви можете вибрати модифікації різної висоти, що робить їх універсальними для різних розмірів об'єктивів.

Завдяки своїй високій якості та доступності, кільця Warne MAXIMA Fixed Rings - це ідеальне рішення для надійного монтажу вашого оптичного прицілу. Отримайте високу якість за помірну ціну!
 

Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами