Ніж Victorinox Companion Wood Swiss Spirit LE 2023 91 мм Lim.Ed. 12000 (1.3901.63L23)

Матеріал клинка
Вага з піхвами
  • 80 г

Ніж Victorinox Companion Wood Swiss Spirit LE 2023 91 мм Lim.Ed. 12000 (1.3901.63L23)

Продавець:BeBest

4.5/5  ( 69 оцінок )

6 473

Є в наявності

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Victorinox Swiss Spirit Limited Edition 2023 – лімітований швейцарський кишеньковий ніж 91 мм на 13 функцій з унікальними дерев'яними накладками. Цей особливий кишеньковий ніж випущено обмеженим тиражем, і його привабливість полягає не тільки у винятковому дизайні, але й у тому, що він теплий та природний на дотик. Ідеальний сувенір, предмет колекціонування чи подарунок. Інвестуйте у неповторний предмет швейцарського стилю.13 практичних функцій, які будуть корисними практично в будь-якій ситуації, особливо коли ви в дорозі. Як додатковий бонус Companion включає нову інноваційну функцію, а саме спеціальний інструмент для відкривання ящиків.Бездоганне лазерне гравіювання демонструє типові швейцарські образи. На передній накладці зображені традиційні символи, такі як корови, дзвіночки та гори. На тильному боці – сучасні швейцарські технології, у тому числі поїзди, годинники, лижі та канатні дороги.Інформація про ніж COMPANION Wood Swiss Spirit Limited Edition 2023✔ Колекційний ніж 2023 року з обмеженим тиражем – 12 000 екземплярів.✔ Ніж швейцарського виробництва з першокласної неіржавної сталі.✔ Коричневі горіхові накладки з лазерним гравіюванням традиційних та сучасних символів Швейцарії.✔ 13 функцій.✔ Розмір ножа по руківю (довжина х ширина х товщина), мм 91 х 26 х 17✔ Вага 80 г✔ Спеціальна подарункова коробка з сертифікатом якості.✔ Офіційна довічна гарантія.Функції1. лезо 6 см з гладкою заточкою2. пилочка для нігтів3. - очисник для нігтів4. ножиці5. інструмент для відкривання ящиків6. - мала плоска викрутка 3 мм7. відкривачка для пляшок та банок8. - велика плоска викрутка 6 мм9. - інструмент для зачистки дротів10. штопор11. шило з вушком для шиття (кернер/дірокол)12. багатоцільовий гачок13. кільце для темлякаВиготовлено у Швейцарії.Справжня продукція, професійний гарантійний сервіс та швидка доставка.

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Дерево
Загальна довжина, мм
  • 91
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».