Ніж Victorinox Waiter 84 мм Чорний (0.3303.3)

Матеріал клинка
Вага з піхвами
  • 35 г

Ніж Victorinox Waiter 84 мм Чорний (0.3303.3)

Продавець:BeBest

4.5/5  ( 72 оцінок )

1 485

Немає в наявності

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Victorinox WAITER (чорний) – середній кишеньковий ніж Victorinox 84 мм на 9 функцій. Тонкий і легкий, нехай вас не вводять в оману компактні розміри та оптимізований набір інструментів, адже ніж по-справжньому багатозадачний. Як випливає з назви, кишенькова модель Waiter (Офіціант) розроблена для шанувальників вина. Ніж оснащено штопором, який завжди готовий відкрити пляшечку вина на пікніку чи вдома. А лезо з класичним гладким заточенням допоможе швидко нарізати сир та фрукти до столу. Всі інструменти гарантують легендарну якість Victorinox, довговічну роботу та не люфлять.Інформація про ніж Victorinox WAITER 0.3303.3✔ Ніж швейцарського виробництва з першокласної неіржавної сталі.✔ Чорні накладки-руківя з ударостійкого пластика з логотипом бренду.✔ 9 функцій.✔ Середній розмір ножа Victorinox (довжина х ширина х товщина), мм 84 х 26 х 12✔ На ніж поширюється довічна гарантія якості.✔ Картонна коробочка з оригінальним сертифікатом.✔ Виготовлено у Швейцарії.1. гостре сталеве лезо2. штопор3. відкривачка4. – консервний ніж5. – плоска викрутка 5 мм6. – паз для зачистки дротів7. пінцет у передній накладці8. зубочистка у тильній накладці9. кільце для кріпленняЗверніть увагу, що всі ножі Victorinox 84 мм із пластиковими накладками мають спеціальний отвір під шпильку в накладці біля штопора (у комплектацію до цієї моделі шпилька не входить та продається окремо).

Характеристики

Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 84
Матеріал ручки
  • Пластик
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».