Ніж Victorinox Spartan Ukraine 91 мм Герб на прапорі горизонтальний (1.3603.3_T3040p)

Матеріал клинка
Вага з піхвами
  • 59 г

Ніж Victorinox Spartan Ukraine 91 мм Герб на прапорі горизонтальний (1.3603.3_T3040p)

Продавець:BeBest

4.5/5  ( 72 оцінок )

2 232

Є в наявності

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Швейцарський кишеньковий ніж з патріотичної лінійки SPARTAN UKRAINE від Victorinox. Культовий дизайн середнього розміру - 91 мм. Глянцеві чорні накладки доповнені якісним друком Тризуба синьо-жовтого кольору.Чудовий набір інструментів (12 функцій) для активного використання. Від двох дуже гострих лез до відкривачок, комбінованих з плоскими викрутками (3 та 6 мм) на кінці. Повноцінний штопор та шило з вушком для шиття. Класичний набір з пінцету та пластикової зубочистки у торцях накладок. Сталеве кільце, щоб комфортно прикріпити ніж до ланцюжка або темляка.✔ Частина колекції Spartan Ukraine.✔ Чорні глянцеві накладки ударостійкий пластик.✔ УФ друк Тризуб у кольорах державного прапора.✔ Кількість функцій 12.✔ Інструменти високоякісна неіржавна сталь.✔ Середній розмір складаного ножа довжина 91 мм – ширина 26 мм – товщина 14 мм✔ Вага ножа 59 г✔ Зроблено у Швейцарії.✔ Комплектація складаний ніж, оригінальний сертифікат та картонна коробочка.✔ Victorinox AG гарантує, що всі ножі виготовлені з першокласної неіржавної сталі.✔ Довічна гарантія від будь-яких дефектів матеріалів та виробництва.100 оригінал. Швидка доставка, міжнародна гарантія Victorinox та професійне обслуговування.Швейцарська якість з українською душею.

Характеристики

Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 91
Матеріал ручки
  • Пластик
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».