Сошки Sako

Сошки Sako

Продавець:AstreiaUpgrade

21 565

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сошки Sako - Історія Успіху Компанії "SAKO" у Виробництві Зброї

Компанія "SAKO" була заснована в Гельсінкі в 1921 році з метою забезпечення стрілецьким озброєнням напіввійськового формування "Охоронний корпус Фінляндії", відомого також як "Шюцкор". Фінляндія отримала незалежність всього за 4 роки до того, і гостро потребувала зброї та боєприпасів для створюваних сил оборони і правопорядку, що спричинило активний розвиток діяльності "SAKO".

Спочатку компанія спеціалізувалася на ремонті і переробці вживаних армійських гвинтівок, зокрема гвинтівок Мосіна. Пізніше був організований серійний випуск власних модифікацій цих гвинтівок. З часом виробничих потужностей в Гельсінкі стало недостатньо, і в 1927 році фірма переїхала в містечко Рийхимяки.

У 1930-ті роки "SAKO" розпочала проектування мисливської зброї, а у 1940 році почався масовий випуск цієї зброї.

У 2000 році SAKO стала членом Beretta Holding Group, і цей крок відкрив нову сторінку в її розвитку. З доступом до передових технологій розробки вогнепальної зброї і патронів, SAKO випустила патрони в більш ніж 35 калібрах з різними навішеннями. У 2013 році компанія досягла особистого рекорду, випустивши понад 100 тисяч одиниць вогнепальної зброї.

Сьогодні головною метою SAKO залишається виготовлення вогнепальної зброї та патронів найвищої якості і виконання. Виробки компанії, такі як сошки Sako, продовжують відзначатися надійністю та високими стандартами, які стали вже відомими своєю історією успіху.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами