Навушники для стрільби активні Howard Leight Impact Pro (12501)

1 відгук

Код:  41523648

NRR (Рейтинг шумозаглушення)
  • 30 дБ

Навушники для стрільби активні Howard Leight Impact Pro (12501)

1 відгук

Код:  41523648

Продавець:Traveller

4.8/5  ( 402 оцінок )

4 950

4 699

Немає в наявності

11

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Активні навушники Howard Impact Pro – пристрій професійного рівня, яка є флагманським рішенням від Howard Leight. Головна особливість представленої моделі – гранично можливе пригнічення звукових хвиль (33 дБ), що набагато більше, ніж можуть запропонувати подібні пристрої від інших виробників. У більшій частині випадків такі навушники володіють параметром в межах 20-25 дБ. Для прикладу, модель Howard Leight Impact Sport пригнічує звукові хвилі на рівні 22 дБ.

Обсяг звуку має властивість подвоюватися приблизно з кожними 3 дБ. Тому різниця в 11 дБ дійсно суттєва. Апаратна начинка в навушниках howard leight impact pro, купити які ви можете в нас, передбачає два окремих мікрофона. Встановлені вони в муфтах. Таким чином, власник пристрою гранично точно може орієнтуватися в просторі.

Продукція компаній-конкурентів нерідко не має окремих мікрофона, з-за чого виникає справжня слухова плутанина, і власник нездатний правильно зорієнтуватися і визначити джерело шуму. Ми ж пропонуємо вам придбати активні навушники Howard Leight в Україні та відчути переваги цієї продукції.

Активні навушники howard impact pro: особливості

Навушники howard leight impact pro здатні забезпечити максимальний рівень захисту від шуму з високим рівнем інтенсивності. Справжній комфорт забезпечується сверхмягкими подушками. З їх допомогою вдається мінімізувати тиск і надати можливість експлуатації активних навушників howard impact pro протягом цілого дня.

Якщо ви ще не вирішили купити активні навушники howard, тоді вам слід знати, що в них використовується унікальна технологія Air Flow Control, що була запатентована виробником. З її допомогою вдається забезпечити оптимальне шумозаглушення на кожному з рівнів. Саме тому навушники можуть бути використані:

 

  • для збереження барабанних перетинок від звуків, що видаються вогнепальною зброєю під час цільового використання;
  • де завгодно, де є потреба у придушенні сильної гучності.
Активні навушники howard impact pro: додаткові можливості

Представлені в нашому магазині навушники будуть корисні не тільки щоб придушувати шум, але і для його посилення. Мікрофони ловлять кожен звук навколишнього середовища. Таким чином, ви зможете в будь-яких умовах чути людський шепіт, різні шерехи та інше. Коли звукова хвиля досягає гучності 82 дБ, пристрій починає працювати в пасивному режимі і блокує її

.
Активні навушники howard impact pro можуть похвалитися 3.5 мм входом, з допомогою якого до них можна підключати мультимедійний пристрій для відтворення улюблених композицій. Від батарейок вони здатні пропрацювати протягом 200 годин в активному режимі. Щоб не витрачати заряд батарейок даремно, пристрій відключається після чотирьох годин бездіяльності.

Характеристики

Особливості
NRR (Рейтинг шумозаглушення)
  • 30 дБ
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Антон Зайцев
    Продавець: Traveller

    Отличные активные наушники! Оригиналы, качество супер. Подавляют что в активном, что в пассивном положении отлично. Пользовался до этого более дорогими MSA, но эти ничем не уступают более дорогой модели. Плюс еще что есть вход для мп3 или тел, что так же очень нужно.

    Переваги:
    Активные, оригинал, подавление отличное
    Недоліки:
    нет