Ніж Benchmade"Mini Osborne" Gold Class Limited

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 74

Ніж Benchmade"Mini Osborne" Gold Class Limited

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 393 оцінок )

47 027

Є в наявності

3

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Benchmade Mini Osborne Gold Class — кишеньковий ніж EDC-сегменту з лімітованої колекції Gold Class від всесвітньо відомої ножової компанії Benchmade. Кожен рік компанія Benchmade обирає зі свого асортименту один продукт для створення унікального особливого дизайну, використовуючи для цього лише високоякісні матеріали. На цей раз було обрано Mini Osborne 945.Надихнувшись скандинавською міфологією, компанія Benchmade створила ніж, зовнішній вигляд якого нагадує крижані води Арктики.Шанувальники та колекціонери сімейства Осборнів оцінять новий клинок у класичному профілі зворотного танто Reverse Tanto, який виготовлено із дамаської сталі різновиду «Ægir» з ексцентричним малюнком. цей дамаск має багато різних застосувань, починаючи від столових приборів і лез ножів до ювелірних виробів і, загалом, усіх продуктів, стійкість до корозії та твердість яких є основними критеріями.Яке походження назви дамаської сталі Ægir?У скандинавській міфології велетень Егір уособлює море і носить його ім’я (староісландською мовою Егір означає «море»). Його 9 дочок уособлюють хвилі, а брати — вітер і вогонь.Егір — один із велетнів, але він товаришує з богами, хоча традиційно велетні є ворогами богів.Його запросили на бенкет богів в Асгарді, місті-фортеці на небесах, і, у свою чергу, він запросив богів і богинь до Біфреста на бенкет.Егір і його 9 дочок зварили пиво для цього банкету у величезному казані, і це свято принесло йому багато компліментів.Візерунок дамаської сталі Ægir™ DS93X™ бурхливий, як море, що хвилюється хвилями. Але, як і гігант, з яким він має спільну назву, він здатний адаптуватися до будь-яких форм і розмірів лез.Накладки руків'я виконані з вуглецевого волокна під назвою «Arctic Storm», котрий надає ножу не тільки легкість, але й приголомшливий вигляд. Анодовані у "крижаний" синій колір алюмінієві больстери та двосторонній шпеньок у колір гармонійно поєднуються з синіми лініями карбонового волокна. Навіть найдрібніші деталі, такі як вкладка з PVD-покриття та позолочена (вкрита шаром справжнього золотом) задня проставка підкреслюють вишуканість цього ножа.Фолдер Benchmade Mini Osborne Gold Class стане гідним доповненням до будь-якої колекції ножів EDC.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 74
Тип замка
  • Axis Lock
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».