Пневматичний пістолет Umarex Beretta Elite II (5.8090)

Пневматичний пістолет Umarex Beretta Elite II (5.8090)

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 45 оцінок )

3 430

Є в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Італійські пістолети Beretta широко популярні у всьому світі. Фірма Umarex виготовляє кілька пневматичних моделей відомих пістолетів Beretta – 92 FS, Cx4 та Px4 Storm. Umarex Beretta Elite II — найбільш доступний у плані ціни, його зовнішній вигляд і елементи управління ідентичні таким у однієї з моделей Beretta 92. При погляді відразу впізнаються риси Beretta - велике вікно кожуха-затвора, а також частина його ствола, що виступає із затвора.

Пістолет Umarex Beretta Elite II виконаний із високоміцного пластику. Маса моделі - 545 г. На корпусі добре зроблені елементи керування, хоч і не функціонуючі, - прапорці двостороннього запобіжника, важіль затримки затвора і курок. Діючий запобіжник знаходиться на рамці пістолета праворуч. Має вигляд невеликого перемикача. Ударно-спусковий механізм при цьому від'єднується від спускового гачка, що вільно натискається. Зсунувши перемикач до ручки, можна зняти пістолет із запобіжника, про що сигналізуватиме червона мітка біля перемикача.

Дана модель оснащена звичайними відкритими прицільними пристроями - мушкою та широким цілком. Торець мушки містить білу точку. У нижній частині ствольної коробки є перед спусковою скобою напрямні, призначені для встановлення тактичних аксесуарів. Накладка на рукояті має текстуровану поверхню, що має геометричний візерунок. Передня та задня частини рукоятки мають для покращення зчеплення з долонею рифлену поверхню. Для встановлення балончика накладка відсувається назад.

Магазин пневматичного пістолета Umarex Beretta Elite II із металу. Встановлюється у передній частині рукояті та вивільняється шляхом натискання на кнопку, що знаходиться на краю рукояті біля спускової скоби. Обойма трохи пружна, тому при натисканні на кнопку вона легко вислизає з ручки. Ця модель пневматичного пістолета для стрільби використовує сферичні кулі, в їх магазин вміщується 19 шт.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Калібр
Загальна довжина
  • 215 мм
Місткість магазина
Запобіжник
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!