Активні навушники Howard Leight Impact Sport Black (R-02524)

3 відгуки

Код:  83736972

Активні навушники Howard Leight Impact Sport Black (R-02524)

3 відгуки

Код:  83736972

Продавець:Mishen

4.7/5  ( 315 оцінок )

3 560

3 299

Є в наявності

11

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Активні навушники Howard Leight R-02524 Impact Sport  є модифікованою версією звичайних пасивних стрілецьких навушників, які використовуються для захисту слуху від гучних звуків пострілів. Основною відмінністю активних навушників від пасивних є їх розумна електронна “начинка”. Спрямовані стерео-мікрофони вловлюють зовнішні звуки та передають їх на внутрішні динаміки, забезпечуючи натуральне звучання. При цьому навколишні звуки низької гучності посилюються навушниками (голоси, шарудіння, скрипи), а гучні, як, наприклад, постріли – знижуються до комфортного рівня. Стрілок у навушниках Howard Leight Impact Sport не дискомфорту у вухах при пострілах, при цьому він може вести розмову з партнером, не припиняючи стрільби (за умови, що партнер також має активні навушники.

На стрільбищі або на полюванні навушники Howard Leight від Honeywell захистять вас від небезпечного шуму та забезпечать зв'язок із навколишнім середовищем. Вони мають рейтинг зниження шуму (NRR) 22 як у включеному, і у вимкненому режимі. Коли електронний захист слуху увімкнено, в ньому використовуються вбудовані спрямовані мікрофони, які посилюють навколишні звуки до безпечного рівня 82 дБ. Це дозволяє вам чути важливі команди на дальності та важливі звуки навколишнього середовища під час полювання.

Для додаткового захисту слуху під час стрільби він також активно слухає та автоматично відключає посилення, коли гучні імпульсні звуки, такі як постріли з вогнепальної зброї, досягають 82 дБ. Запатентована технологія Air Flow Control забезпечує тонку конструкцію навушників, яка забезпечує вільний доступ до ложі під час стрільби. М'яке оголов'я має телескопічне регулювання по висоті для зручної індивідуальної посадки.

Зовнішнє аудіо роз'єм дозволяє підключати навушники для зйомки до MP3-плеєра, сканера або іншого джерела звуку. Акумулятор забезпечує близько 350 годин роботи, а функція автоматичного вимкнення спрацьовує через 4 години, щоб продовжити термін служби акумулятора.

Характеристики

Колір
Країна реєстрації бренду
  • США
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Олександр Черниш
    Відгук від покупця. Продавець: Mishen

    Доброго дня! Отримав вказаний товар вчасно та оперативно. 100% оригінал, перевірено на практиці, те що потрібно. Зручні в трансформації (розкладання, складання, регулювання).
    Щодо магазину, дякую за оперативність, своєчасність та якість!

    Переваги:
    Комфорт, якість, практичність
    Недоліки:
    Немає
  • Андрій Шелестов
    Відгук від покупця. Продавець: Mishen

    Узяв вже 18 штук, хлопці дуже задоволені, за три закупки. Типу, так звук не ідеальний, але дуже пристойний, вночі все чутно.

    Переваги:
    Хороше співвідношення ціни і якості, мають вхід для рації.
  • Виталий Кузнецов
    Відгук від покупця. Продавець: Mishen

    Проблему вирішено

    По поводу магазина - звонок от магазина поступил оперативно. Оператор предложил сэкономить и взять эти (чёрные) уши. Изначально брал оливковые.

    По поводу ушей ничего сказать не могу, так как не использовал.

    Не обратил бы внимания на упаковку, если бы не полистал картинки этих ушей на Розетке. Так и не понял оригинал ли это. Здесь на фото оригинальная упаковка выглядит как чёрный картонный прямоугольник с пластиковым "окошком". На просторах интернета - почти круглая пластиковая упаковка с жёлтым вкладышем. Мне же пришла - чёрная картонныя упаковка с отверстиями побокам (без пластика).
    Хотелось бы по этому поводу услышать мнение представителя магазина.