Поясна сумка для зброї DANAPER DEFENDER CITY 1135099 Чорний

Поясна сумка для зброї DANAPER DEFENDER CITY 1135099 Чорний

Продавець:Tacticool

4.9/5  ( 222 оцінок )

1 828

Немає в наявності

3

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

DANAPER DEFENDER виконано в стилі сумки на пояс, основне призначення якої - приховане носіння короткоствольної вогнепальної зброї. Сумка має систему швидкого доступу. Конструкція сумки дозволяє використовувати її як правші, так і лівші. Фіксація пістолета у відділені сумки для зброї відбувається за допомогою еластичної стропи на задній стінці сумки. На передній стороні, що відкривається, розташовано еластичні фіксатори для запасного магазина. На дні розміщено напівкільце кріплення страхувального шнура пістолета.
Фасад сумки має клапан, під яким розташовано пласку кишеню. На внутрішній стороні клапана є прозоре відділення для документів, що має стрічку-фіксатор для запобігання випадкового випадіння. За клапаном розташовується одна об ємна кишеня для розміщення різноманітних промов власника. По обидва боки зовнішньої кишені розташовано накладні кишені з клапанами на кнопках. Основна функція даних кишень: приховати обриси рамі затвору пістолета, який носитися. Це актуально при використанні великих зразків, таких як Форт 17, Glok 17/19 і т. д. Фастекс ремінь для пояса розташовано в зафіксованому положенні поблизу самої сумки, що дозволяє контролювати його в екстремальній ситуації. Стрічку відкриття зафіксовано на велкро (липучку) і продубльовано кнопкою, це перешкоджає випадковому відкриттю відділення для зброї. Ремінь для поясу зроблено з 38 мм поліамідної стропи, довжини якої достатня для носіння сумки на груди через плечі.
Матеріалом сумки є нейлон марки Cordura 1000d (USA). У виробництві сумки DANAPER DEFENSER застосовуються якісні блискавки і пластикова фурнітура YKK.

  • Габарити: висота 17 см, ширина 35 см, глибина 11 см
  • Тканина: Nylon Cordura 1000D

Характеристики

Призначення
  • Для пістолета
Спосіб носіння
Матеріал
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами