Стартовий (сигнальний) пістолет Carrera Leo RS20 Satina

Стартовий (сигнальний) пістолет Carrera Leo RS20 Satina

Колір: Сатин

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 132 оцінок )

2 829

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

За прототип сигнального пістолета Leo RS20 від компанії Carrera Arms взято відомий італійський напівавтоматичний пістолет Beretta 84 FS.

Пістолет призначений для стрільби неодруженими 9мм. патронами, має текстуровану анатомічну рукоять, що забезпечує зручність та надійність хвата, а ручний запобіжник прапорця запобігає випадковому пострілу. Живлення боєприпасами забезпечує дворядний магазин на 14 патронів + 1 у стволі. У передній частині рами розташована планка Вівера, що дозволяє кріпити додаткові аксесуари, такі як ліхтар або лазерний вказівник. Рама пістолета виконана з термостійкого пластику, затвор із легкого сплаву, а ствол із сплаву цинку, алюмінію та міді, при цьому забезпечується досить реалістична вага оригіналу.
Використовувати даний сигнальний пістолет, зважаючи на його ідентичність справжньому бойовому пістолету, можна не тільки як стартовий при проведенні спортивних заходів, але й для охолощення, тренувань поводження зі зброєю та тренування по самообороні. Гучний постріл холостого патрона дозволить відлякувати різноманітних небезпечних тварин, подавати сигнали в екстрених ситуаціях, а також використовувати як реквізит при відео-зйомках і театральних постановках.
Пістолет поставляється у зручному для транспортування та зберігання пластиковому кейсі, в комплект входить шомпол, маслянка та інструкція.

Характеристики

Калібр
Вага, г
  • 890
Комплектація
  • Пістолет, шомпол, пластиковий кейс, інструкція користувача
Колір
  • Сатин
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами