1003403 Пістолет сигнальний Carrera Arms Leo RS20 Black

1003403 Пістолет сигнальний Carrera Arms Leo RS20 Black

Колір: Чорний

Продавець:Полководец

4.7/5  ( 21 оцінок )

2 183

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

За прототип сигнального пістолета Leo RS20 від компанії Carrera Arms взятий відомий італійський напівавтоматичний пістолет Beretta 84 FS.

Пістолет призначений для стрільби холостими 9мм. патронами, має текстуровану анатомічну рукоять, що забезпечує зручність і надійність хвату, а ручний запобіжник типу прапорця запобігає випадковий постріл. Харчування боєприпасами забезпечує дворядний магазин на 14 патронів + 1 у стволі. У передній частині рами розташована планка Вівера, що дозволяє кріпити додаткові аксесуари, такі як ліхтар або лазерний цілеуказатель. Рама пістолета виготовлена ​​з термостійкого пластику, затвора з легкого сплаву, а ствол зі сплаву цинку, алюмінію і міді, при цьому забезпечується досить реалістичний вес оригіналу.

Використовувати цей сигнальний пістолет, з огляду на його ідентичність справжньому боєвому пістолету, можна не тільки як стартовий при проведенні спортивних заходів, а й для вичищень, тренувань поводження зі зброєю та тренуваннях з самооборони. Гучний постріл холостого патрона дозволить відлякувати різного роду небезпечних тварин, подавати сигнали в екстрених ситуаціях, а також використовувати як реквізит при відео-зйомках і театральних постановках.

Пістолет поставляється в зручному для транспортування та зберігання пластиковому кейсі, в комплект входить шомпол, маслянка та інструкція. Подань у чотирьох кольорових рішеннях: Чорному, сатинові, хромовані та димчастині.

Характеристики

Колір
  • Чорний
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами