Оптичний приціл Discovery VT-Z 6-24х44 SF (VT-Z 6-24X44 SF)

База кріплення
Мінімальна кратність, х
  • 6
Максимальна кратність, х
  • 24

Оптичний приціл Discovery VT-Z 6-24х44 SF (VT-Z 6-24X44 SF)

Продавець:Well Store

5/5  ( 18 оцінок )

4 817

Є в наявності

16

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

VT-Z 6-24х44 SF – Discovery – високоякісний приціл, володіє змінним збільшенням від 6х до 24х. Налаштування збільшення проводиться за допомогою кільця на об'єктиві. Відстройка паралаксу виробляється з допомогою колеса розташованого на лівій стороні прицілу (SF у назві прицілу означає «Side Focus» – «бічна налаштування»).

Розташована у другій фокальній площині прицільна сітка HKW SFP MIL не змінює товщини ліній при різних величинах наближення. До основних достоїнств такого рішення можна віднести зручність прицілювання по дрібним і значно віддаленим цілям, спрощення, а отже підвищення надійності конструкції. Деякою складністю може стати той момент, що сітка фактично не змінює свого масштабу разом зі зміною розмірів зображення. Тобто, вам знадобиться скласти таблицю, або запам'ятати значення ціни поділки при різному ступені наближення мети оптикою. В принципі, така конструкція оптичного прицілу є основною в світі. Прицілами з прицільною сіткою у другій фокальній площині стрілки всього світу користувалися майже весь двадцяте століття (включаючи обидві світові війни). Це може говорити тільки про одне — ця система працює, і працює вона як треба.

Поправки вносяться за допомогою пари барабанчиков з ціною поправки 1/4 MOA і запасом по висоті і горизонталі складової 55 MOA. Барабанчики тактичні, тобто поправки можна вносити прямо на вогневому рубежі. При цьому можна не турбуватися, що зіб'ються налаштування при транспортуванні, так як барабанчики виконані фіксованими.

Механізм внесення поправок при необхідності можна відкалібрувати, так як барабанчики виконані обнуляемыми (ви можете присвоїти початковій точці вводу нульову позначку).

Діаметр вихідного вічка дорівнює 7.34-1.84 мм, в залежності від збільшення. Це означає, що приціл комфортний для очей і не стомлює стрілка при тривалому спостереженні в денний час, а також (при малому наближенні) в сутінках.
VT-Z 4-16X44 SF може застосовуватися з гвинтівки під патрон .22LR, а також пневматикою СО2 і РСР.
VT-Z 6-24X44 SF – Discovery справляє враження сучасної, добре продуманого оптичного прицілу. Він дає своєму власнику велике число можливостей в плані налаштування і зручності використання. І це дійсно так, адже торгова марка Discovery вже завоювала досить високу репутацію виробника якісних і функціональних оптичних пристроїв. Приціли марки Discovery безумовно варті своїх грошей і VT-Z 6-24X44 SF — не виключення з цього списку.

У комплект поставки крім прицілу входять: роздільні монтажні кільця під кріплення типу «ластівчин хвіст», захисні кришки-фліпи, серветка для протирання оптики та ілюстрована інструкція англійською мовою.

Характеристики

Тип прицілу
База кріплення
Кріплення в комплекті
Діаметр труби прицілу
  • 25.4 мм
Мінімальна кратність, х
  • 6
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами