Цівка Magpul Zhukov Hand Guard для Сайги. BLK

Цівка Magpul Zhukov Hand Guard для Сайги. BLK

Продавець:Best mix.ua

4.5/5  ( 33 оцінок )

7 000

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цівка на АК Magpul Zhukov Hand Guard, колір Чорний, MAG586-BLK

Magpul Zhukov Hand Guard – це повнофункціональна цівка для сучасного АК. Zhukov Hand Guard нівелює традиційні недоліки цівки АК та пропонує подовжений варіант для сучасної техніки стрільби, алюмінієве шасі для міцності та розсіювання тепла, зручну литу зовнішню частину для чудової ергономіки та пази M-LOK® для оптимального кріплення аксесуарів. Міцний полімер з пазами M-LOK для аксесуарів Пази в положеннях "три", "шість" і "дев'ять" годинників для установки аксесуарів M-LOK з прямим кріпленням або секцій M-LOK планок 1913 року Picatinny. У комплект входить змінна полімерна верхня кришка.

Збільшена довжина для сучасних технік стрільби Збільшена довжина забезпечує більшу площу захоплення для сучасних методів стрілянини, а також додаткові місця для встановлення аксесуарів. Повнорозмірне алюмінієве шасі для міцності та жорсткості Тверде анодоване алюмінієве шасі кріпиться безпосередньо до ствола та забезпечує установку без вигинів, а також чудове теплове екранування.

Сумісність: Більшість автоматів AK-47/AKM/AK-74 зі стволами діаметром 16.75-18.25 мм і довжиною понад 330 мм. Сумісно із верхньою кришкою UltiMAK Optics Mount. Для встановлення потрібен демонтаж фіксатора ствольної коробки. Через широкий діапазон допусків типового АК може знадобитися незначне додаткове припасування. Несумісний з гвинтівками типу Yugo або ресиверами RPK.

Характеристики 

Платформа: AK/AKM 

Довжина, макс.: 287 мм (11.7") 

Ширина: 46 мм (1.8") 

Висота, без верхньої кришки: 53 мм (2.1") 

Вага з верхньою кришкою: 428 г

Характеристики

Вага, г
  • 428
Країна реєстрації бренду
  • США
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами