Тепловізійний монокуляр Dahua TPC-M20-B10-G

Тепловізійний монокуляр Dahua TPC-M20-B10-G

Продавець:Military Technology

4.4/5  ( 15 оцінок )

24 920

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний монокуляр Dahua TPC-M20-B10-G дозволяє виявляти і спостерігати об'єкти в складних умовах, включаючи туман, умови сильного диму або особливо яскравого освітлення. Цей монокуляр має ряд унікальних характеристик, які роблять його ідеальним інструментом для професіоналів, які працюють в області спостереження і безпеки. Дальність спостереження до 460 метрів. 

Компактний розмір і легка вага роблять його легким для транспортування і використання на місці. Це особливо важливо для фахівців, яким потрібна мобільність і гнучкість у своїх операціях.

Завдяки використанню інфрачервоного випромінювання, монокуляр здатний виявляти об'єкти (людина, тварина або ж якийсь предмет) навіть в цілковитій темряві. Також він долає перешкоди, туманність, сильний дим і т.п., забезпечуючи безперервне і надійне спостереження.

Датчик на основі мікроболометра VOx гарантує високу чутливість і точність детектування теплових сигнатур об'єктів. Завдяки нейронній обробці зображень та інтелектуальному алгоритму аналізу даних, монокуляр здатний створювати високоякісні теплові зображення з високою роздільною здатністю.

Датчик здатний виявляти і виділяти області з підвищеною температурою, вказуючи на потенційні вогнища загоряння. Це дозволяє операторам швидко реагувати на небезпечні ситуації і вживати необхідних заходів.

Доступні чотири кольорові палітри для теплових зображень: IRON RED, BLACK HOT, WHITE HOT і ALARM. Кожна палітра має свої унікальні особливості і призначена для різних ситуацій і переваг користувачів.

Оснащений діоптрійним регулюванням, що дозволяє користувачеві налаштувати фокусування на свій зір. Вбудований модуль WiFi дозволяє інтегрувати його з мобільним додатком.

Компактний і міцним корпус стійкий до пилу, вологи і ударів, що дозволяє використовувати його в різних умовах експлуатації.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Час автономної роботи, год
Живлення
Інтерфейси та роз'єми
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення