Оптичний приціл DISCOVERY OPTICS VT-Z 6-24X40 SF FFP

Оптичний приціл DISCOVERY OPTICS VT-Z 6-24X40 SF FFP

Продавець:Best mix.ua

4.6/5  ( 33 оцінок )

6 200

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Discovery Optics VT-Z 6-24X40 SF FFP — оптичний приціл бюджетної лінійки для стрільби з дрібнокаліберної зброї та пневматики PCP і СО2. Призначений для полювання на дрібну дичину, навчальної, розважальної та практичної стрільби.

Приціл обладнаний світлосильним об'єктивом з апертурою 40 мм. Великий діаметр об'єктива та 30-міліметрова центральна труба пропускають достатню кількість світла для ефективного застосування за низького рівня освітленості. Оптичні лінзи мають багатошарове просвітлювальне фірмове покриття (Full Multi-Green Coated) із загальним коефіцієнтом світлопропускання приблизно 95%.

Стрільцям доступний діапазон кратності від 6х до 24х. Картинка цілі навіть на максимальному збільшенні з чіткими контурами та високим контрастом. Кратність змінюється через обертання низькопрофільного кільця на окулярі. Плавність ходу залишається навіть за низьких температур. Рифлена поверхня дає змогу налаштовувати оптику в процесі спостережень, не знімаючи рукавичок. Додатковою перевагою є можливість діоптрійного коригування. Приціл обладнаний бічним механізмом відбудови паралакса від 10 ярдів.

Оптичний приціл Discovery VT-Z 6-24X40 обладнаний спеціалізованою сіткою для стрільби легкими кулями. Візир розташований у першій фокальній площині, даючи змогу стрільцям користуватися всіма перевагами. А саме: враховувати падіння траєкторії польоту кулі, вплив вітру та вести вогонь виносом точки прицілювання. Сітка вигравіювана на лінзі об'єктива, тому повністю унеможливлена ймовірність зміщення під впливом тривалих ударних навантажень.

Механізми виверки з кроком 1/4 МОА, запас ходу прицільної сітки по вертикалі та горизонту на 60 МОА повністю перекриє спектр завдань у разі далеких пострілів із дрібноккаліберної зброї. Є можливість скидання на лад на новий нуль і фіксацію турелей від випадкового зміщення. Для точного відновлення від паралакса на бічне колесо одягається спеціальна «равлик» (є в комплекті).

Корпус прицілів серії VT-Z виготовлений із надміцного алюмінієвого сплаву Т6 — 6061 і повністю водонепроникний. Додатковою перевагою є заповнення азотом. Користуватися прицілом без побоювання виходу з ладу можна за будь-яких атмосферних опадів у широкому діапазоні температур. Від утворення подряпин і відколів корпус ефективно захищає міцне анодоване покриття матового кольору.

Характеристики

Виробник Discovery Optics

Країна-виробник КНР

Тип Оптичний приціл

Модель VT-Z

Діаметр кілець/Посадкове місце 30 мм

Загальна довжина, мм 320

Кратність (збільшення) 6 - 24

Діаметр лінзи об'єктива, мм 40

Діаметр вихідної зіниці, мм 6.68 — 1.66

Видалення вихідної зіниці, мм 98 - 82

Поле зору (на 100 м), м 5.9 - 1.5

Поле зору, °4.27 - 1.06

Тип прицільної сітки LR SF FFP

Підсвітка прицільної сітки Немає

Фокальна площина Перша

Регулювання паралаксу/ Фокусування 10 ярдов (9.14 м) / ∞

Корекція діоптрій Є

Ціна поправки (1 кліка) на 100 м 0.75 см (1/4 МОА)

Діапазон регулювань за висотою 35 MOA

Діапазон регулювань за горизонтом 35 MOA

Покриття лінз Багатошарове (Fully Multi-green Coated)

Гарантія, міс 12

Характеристики

Тип прицілу
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами